entrance visual white.jpg

WYSING ARTS CENTRE

Adjustments and additions to improve the access, usability and sustainability of the site near Cambridge, making the most of the character of what already exists.

20190813-DSC_7866-Edit-LORES.jpg

LAWFORD ROAD

A Passivhaus retrofit and extension of a large townhouse in North London.

Shortlisted for the NLA 'Don't Move Improve' Awards 2020

Dining table 3 crop.jpg

SUMMERHILL

A North London extension, built with as little as possible.

Shortlisted for the NLA 'Don't Move Improve' Awards 2021

Whitaker Studio__Basement staircase.jpg

MANOR AVENUE

The reconfiguration, lowering and extension of a four storey townhouse in Lewisham, to make a high-ceilinged living space overlooking a new terraced garden.

1915 coastal view.jpg

BEACH CAFE

A proposal for a community cafe at Silecroft Beach in Cumbria, anchored by three distinct columns: a standing stone, a timber post, and a buoy-like steel element.

018_3d diagram.jpg

HOW NOW

An office for creative agency in East London, adding a family of new furniture elements that accommodate the different activities of creative and production teams.

HPW 5 small.jpg

30s SEMI

The substantial refurbishment and extension of a 1930s semi-detached house in North London.

Lynwood Therapy Pool- Sample-23.jpg

POOL HOUSE

A building for a mini training and therapy pool in Devon, with a pattern of reflected arches in the openings and rusticated exterior.

Shortlisted for the AJ Small Projects Award 2022

Unfinished House-staircase from museum-OEB-Agnese Sanvito copy.jpg

THE UNFINISHED HOUSE

An industrial-style refurbishment and extension in East London for a collector couple and their 6 cats.

DSCF0618s.jpg

JUST SO

Design and construction of a series of plywood and aluminium movable benches for a media company in London.

Whitaker Studio_096A3232-Edit-small.jpg

BLOCK OFFICES​

 

Reconfiguration and refurbishment of a two-storey office space for a tech company in Shoreditch.

PS path.jpg

A GARDEN SQUARE

Design for improvements to a public garden square in West London.

MILE END ROAD

The comprehensive reconfiguration and refurbishment of a three-storey house in Whitechapel, adding a bedroom within the existing volume

DSC_2670_small.jpg
Option NEW_small.jpg

ROOM & ROOF

A rear extension for a young family in Tooting, to improve the house’s living spaces and their relationship with the garden.

shed interior small.jpg

SHED

A dark-stained timber garden room in North London